sâmbătă, 26 septembrie 2015

Berea ZIMBRU la gloria pe care o merită

Vă mai amintiți de berea ZIMBRU, făcută cu măiestrie la Iași? Ce bună mai era, rece si gustoasă, servită la o terasă cu prieteni buni și cu o tolbă de povești! Cărui berar, dintre cei mai dedicați și mai priceputi, cu dorința arzătoare de a face diferența în afaceri îi revine onoarea și privilegiul de a reînvia aceasta marcă românească de prestigiu la gloria de altădată?

Condiții prielnice pentru relansarea acestui produs de calitate există berechet. Romanii s-au dovedit a fi fideli mărcilor autohtone tradiționale în paralel cu respectul și considerația acordate mărcilor de peste hotare. Berea URSUS este un exemplu elocvent. Apoi zimbrul este un simbol românesc străvechi, în special pentru zona Moldovei. Într-un sondaj recent de opinie, românii doresc într-o proporție covârșitoare unirea Basarabiei străbune la Patria-Mamă, România. S-au strâns și semnături pentru înființarea unei legi pentru ca relațiile cu Moldova de peste Prut să devină o prioritate pentru statul român. Ideea este că există o emulație în rândul românilor pentru acest subiect, iar berea Zimbru ar putea profita cu succes de acest lucru. Așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim unirea Basarabiei cu România și cu bere ZIMBRU!

Se pot face niște spoturi publicitare de excepție, folosind istoria glorioasă a acestui neam, care să ne motiveze și să meargă la suflet. De exemplu, iluștri domnitori ai acestei țări, după diferite momente din activitatea lor (lupte, ctitorii, vizite de lucru – munca câmpului, albinărit, pescuit, ateliere de meșteșugari, negustori, serbări câmpenești, etc. ), sărbătoresc cu supușii reușita cu o bere Zimbru plină de caracter. Ar da o notă de culoare, cu costume pitorești și de epocă, ar întări sentimentul mândriei și valorii naționale. Eu aș cumpăra negreșit un butoi de bere ZIMBRU să cinstesc cu cei dragi. Voi?

Hai noroc și sănătate!



Cu mult drag, respect și considerație,










p.s.
“Trăiască berea în care ne-am născut
Trăiască berea, că tare ne-a durut
Foaie verde și-o lalea
Fie pâinea cât de rea
Chiar aici în țara ta
Tot ți-o fură cineva”
:-)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu